29 Mayıs 2010 Cumartesi

"The sunlight's good for us"

Evet, beleşçiyiz, evet, PDR öğrencileri olarak arka planı biz yaptık...

Gönül sürekli mezun olmaktan, ne yapacağını bilememekten falan bahsetmek istemiyor, ancak (az önce telefonda Ece Hanım'a da belirttiğim gibi) hayatım şu ara üç şeyden oluşuyor, biri de bu. Şu durumda, gönlümün de istekleri doğrultusunda ilerleyince, buraya çok yazacak bir şey kalmıyor.

Yine de haftaya dair bazı haber başlıkları ise şöyle:

"Fotoğrafçılar öfke kustu: Flugtag'deki yüksek fotoğrafçı popülasyonu halkta soru işaretleri yarattı. Boyu uzun olan fotoğrafçılar fotoğraf çekmeyi başarabilirken, boyu ortalama ve ortalamanın altı olanlar, sağdan soldan giren kafalarla uğraşmak zorunda kaldı. Ayrıca kalabalıktan ve sıcaktan bunalan emekçiler, 'bu sıcakta buraya gelerek zaten aslında bunu hak etmiş olduk' dedi."


"Pdr'den bu yıl mezun olan bir grup öğrenci ve onların öğretmenleri Ağaç Ev'de toplandı. Basın mensuplarının içeriye alınmadığı özel toplantının çok gizli fotoğrafları için tıklayınız."



"Denemesine bile göz atmadan girdiği TOEFL sonucunu öğrendiğinde egosu patlayan genç kız yoğun bakımda. Doktorlar hastanın durumunun iyiye gittiğini, ancak bir süre daha hastanede kalması gerektiğini vurguladı."

"Küçük kızlara zorla etkinlik yaptırmaktan tutuklanan Nil İpek Hülagü, ifadesinde 'Bana bunu zorunlu kılanlar utansın, hem kızların da hoşuna gidiyordu, ühühü' dedi."




Hiç yorum yok: